Условия за ползване Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и „Ню Вижън Бутик“ ЕООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас. Използването на предлаганите от електронния магазин услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

 

 1. ЗА ФИРМАТА:

Фирмата, която предоставя услугата, е „Ню Вижън Бутик“ ЕООД, ЕИК 123638027, с адрес на управление:

гр. София 1766 Младост 4, ул. Околовръстен път 265, Х-т Технополис, МОЛ: Недялко Тодоров

 

 1. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ:

За да закупите продукт от сайта, не е задължително да сте регистриран потребител!

Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация. Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви). Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола . При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на  „Ню Вижън Бутик“ ЕООД.

 

 1. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ:

 „Ню Вижън Бутик“ ЕООД спазва всички приложими към дейността му нормативни актове по защита на личните данни, включително, но не само, Регламент (ЕС) 2016/679 („Регламент“) и Закон за защита на личните данни. „Ню Вижън Бутик“ ЕООД гарантира на своите клиенти конфиденциалност на предоставената информация и лични данни. „Ню Вижън Бутик“ ЕООД се задължава да не редактира или разкрива лична информация, без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура. 

За повече информация се запознайте с Политика за защита на лични данни.

 

 1. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ:

 Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева. Стойността на доставката е фиксирана на 8,00лв. и се добавя към цената на поръчката.

 

 1. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ:

 „Ню Вижън Бутик“ ЕООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

 

 1. ВРЪЗКИ С ДРУГИ САЙТОВЕ:

За улеснение на потребителите сайта дава връзки към други сайтове, имащи отношение към предлаганите продукти и услуги. „Ню Вижън Бутик“ ЕООД не носи отговорност за съдържанието на тези сайтове.

 

 1. ВРЪЗКА С НАС:

Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да e в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail office@nvb-bg.com или по телефона. Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: +359 2 962 8686, са за Ваша сметка съобразно актуалната тарифа на мобилния оператор. За Ваше улеснение можете да използвате формата за директна връзка с нас.

 

 1. ОТГОВОРНОСТИ:

При ползване на услугите, предлагани от „Ню Вижън Бутик“ ЕООД: Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. „Ню Вижън Бутик“ ЕООД не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток, са лишени от технически грешки.

 

 1. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА:

Цялото съдържание на сайта e собственост на „Ню Вижън Бутик“ ЕООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция, без писменото разрешение на „Ню Вижън Бутик“ ЕООД, се наказва от закона.

Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон +359 2 962 8686, или пишете на Отдел за обслужване на клиенти. Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

 

 1. АЛТЕРНАТИВНО РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ:

Споровете между потребителите и нас, породени във връзка с дейността ни, попадат в обхвата на дейност на Обща Помирителна Комисия към Комисия за защита на потребителите (ww.kzp.bg) Към настоящият момент не сме поемали ангажимент да участваме, нито имаме задължението да използваме органи за алтернативно решаване на спорове, включително комисията от предходното изречение.

ВАЖНО: На 15.12.2016 г. започна да функционира платформа на ЕС за онлайн решаване на спорове (платформа на ОРС), произтичащи от договори за онлайн продажби или услуги. Платформата на ОРС е достъпна на следния електронен адрес:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

 1. НАДЗОРНИ ОРГАНИ:

Koмиcия зa зaщитa нa личнитe дaнни
Aдpec: гp. Coфия, yл. "Ивaн Eвcтaтиeв Гeшoв" № 15,
Телефон: 02 / 940 20 46
Факс: 02 / 940 36 40
Уeб caйт: www.cpdp.bg 

Koмиcия зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe
Aдpec: гp. Coфия, пл. "Cлaвeйкoв" №4A, eт.3, 4 и 6,
Телефон: 02 / 980 25 24
Факс: 02 / 988 42 18
Уeб caйт: www.kzp.bg